Σαλάχ για το μέλλον του: «Να απολαύσω τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου και θα δούμε»

Σαλάχ για το μέλλον του: «Να απολαύσω τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου και θα δούμε»

Newsroom
Η Αλ Ιτιχάντ θέλει να κάνει τον Σαλάχ τον πιο ακριβοπληρωμένο στον πλανήτη
Αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ και τον τελευταίο χρόνο που διανύει στο συμβόλαιο του με τους Reds εμφανίστηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε δηλώσεις σχετικά με το μέλλον του.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της Λίβερπουλ από όταν πήγε στο Μέρσεϊσαϊντ το 2017, έχοντας δικαιώσει και με το παραπάνω τα λεφτά που έδωσαν οι Reds στη Ρόμα για να τον κάνουν δικό τους.

Έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα με τη Λίβερπουλ και αισίως διανύει το τελευταίο έτος του συμβολαίου του στον σύλλογο, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Στα 32 του πλέον, ο Αιγύπτιος δεν έχει φτάσει σε συμφωνία με την ομάδα του Άρνε Σλοτ για ανανέωση της συνεργασίας τους και όλα είναι «ανοιχτά» αναφορικά με το μέλλον του.

Ο ίδιος πάντως, μιλώντας στο «Sky Sports» δήλωσε απόλυτα αφοσιωμένος στη Λίβερπουλ και τη φετινή σεζόν και το μέλλον του δεν φαίνεται να τον απασχολεί για την ώρα.

«Πριν το ξεκίνημα της σεζόν σκεφτόμουν ότι μου απομένει ακόμη ένας χρόνος, τον οποίο πρέπει να απολαύσω και να μην σκέφτομαι το συμβόλαιό μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει του χρόνου ή στο μέλλον, δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα τώρα. Μόνο να απολαύσω το τελευταίο έτος του συμβολαίου μου και θα δούμε. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ», είναι τα λόγια του Αιγύπτιου σταρ.

Το ξεκίνημά του και φέτος είναι ιδανικό, καθώς έχει βρει δίχτυα και στα δύο ματς της Premier League, ενώ υπενθυμίζεται ότι είχε υπογράψει τριετή επέκταση συμβολαίου το 2022.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα