Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μάουντ προστέθηκε στο «απουσιολόγιο» του Τεν Χαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μάουντ προστέθηκε στο «απουσιολόγιο» του Τεν Χαγκ

Newsroom
mount_manchester_united
Εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα αναμένεται να μείνει ο Μέισον Μάουντ, καθώς ο 25χρονος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταλαιπωρείται από νέο μυϊκό τραυματισμό.

Προτού καλά-καλά αρχίσει η σεζόν, ο Μέισον Μάουντ στάθηκε ξανά άτυχος, καθώς αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού. Η μεταγραφή των 64 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται μάλιστα να μείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα, εξαιτίας ενός νέου μυϊκού τραυματισμού που αποκόμισε.

Αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπράιτον το προηγούμενο Σάββατο (24/08) λόγω ενοχλήσεων και μένει να φανεί εάν θα προλάβει την πρεμιέρα των Κόκκινων Διαβόλων στην Ευρώπη και το Europa League στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του, δήλωσε απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη, αλλά διαβεβαίωσε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός για να βοηθήσει την ομάδα.

«Κατά τη διάρκεια του τελευταίου παιχνιδιού έπαθα έναν μικρό μυϊκό τραυματισμό. Είμαι πολύ απογοητευμένος, όπως περιμένω να είστε και εσείς. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα», αναφέρει στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μάουντ έρχεται να προστεθεί στο «απουσιολόγιο» του Έρικ Τεν Χαγκ, στο οποίο βρίσκονται επίσης οι Γιορό, Χόιλουντ, Λίντελοφ, Σο και Μαλάσια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα