Τσέλσι: Οι «μπλε» δίνουν τον Ουάσινγκτον αντί 21 εκατομμυρίων στη... δική τους Στράσμπουργκ

Τσέλσι: Οι «μπλε» δίνουν τον Ουάσινγκτον αντί 21 εκατομμυρίων στη... δική τους Στράσμπουργκ

todd_boehly_chelsea
Η Τσέλσι προσπαθεί να μειώσει τον αριθμό των ποδοσφαιριστών της που έχει στο ρόστερ και... κατάφερε να πουλήσει τον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον αντί 21 εκατομμυρίων ευρώ στη Στράσμπουργκ που ανήκει στον όμιλο «BlueCo» του Τοντ Μπόελι.

Έτοιμη να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της είναι η Τσέλσι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, οι «μπλε» τα έχουν βρει σε όλα με τη Στράσμπουργκ για την παραχώρηση του νεαρού επιθετικού, Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, αντί 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ουάσινγκτον αποκτήθηκε την περασμένη σεζόν από τη Σάντος για 16 εκατομμύρια και αγωνίστηκε μόλις 25 λεπτά με την πρώτη ομάδα των «μπλε». Ποια είναι ωστόσο η τρομερή... μπίζνα της Τσέλσι στην πώληση αυτή; Η Στράσμπουργκ ουσιαστικά της... ανήκει. Ο γαλλικός σύλλογος έχει περάσει από το περασμένο καλοκαίρι στα χέρια του Τοντ Μπόελι και στον όμιλο «BlueCo» του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

Η Τσέλσι ουσιαστικά ενισχύεται από τον εαυτό της και με αυτόν τον τρόπο ισορροπεί σημαντικά τα «χαρτιά» της για το Financial Fair Play.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα