Άρσεναλ: Χάνει τον Μερίνο για εβδομάδες με πρόβλημα στο ώμο

Άρσεναλ: Χάνει τον Μερίνο για εβδομάδες με πρόβλημα στο ώμο

Νίκος Κικίδης
Μικέλ Μερίνο
Κακό ξεκίνημα για τον Μικέλ Μερίνο στην Άρσεναλ, καθώς ο Ισπανός μέσος τραυματίστηκε στον ώμο και θα απουσιάσει για τις επόμενες εβδομάδες.

Η εποχή Μικέλ Μερίνο στην Άρσεναλ δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή του από τους Gunners, ο Ισπανός μέσος υπέστη τραυματισμό στο χέρι και αναμένεται να απουσιάσει για τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το «Athletic» ο Μερίνο ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω προβλήματος στο χέρι γεγονός που επιβεβαίωσε και ο Μικέλ Αρτέτα.
«Ναι είναι μεγάλη ατυχία. Χθες είχε μια σύγκρουση και υπέστη πρόβλημα στον ώμο δυστυχώς. Φαίνεται πως θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες.

Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και όλα έδειχναν πως πάνε πολύ καλά. Προσγειώθηκε στο έδαφος και ο Γκάμπριελ έπεσε πάνω του και μάλλον υπέστη ένα μικρό ράγισμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μέσος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα