Ολυμπιακός: Ο προπονητής της Γουλβς επιβεβαίωσε ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι πολύ κοντά στην Αλ Σαμπάμπ

Newsroom
Ποντένσε
Ο Γκάρι Ο' Νιλ παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτέλεσε τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για το φετινό καλοκαίρι ωστόσο, μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήρθαν και αυτές του προπονητή της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νιλ για να επιβεβαιώσουν ότι το μέλλον του Πορτογάλου εξτρέμ είναι μακριά από τον Πειραιά.

Ο έμπειρος κόουτς παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Γουλβς με τη Νότιγχαμ ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Αλ Σαμπάμπ.

Αναλυτικά: «Ο Ντάνιελ είναι κοντά στο να φύγει. Είχε μια εξαιρετική προσφορά για αυτόν και την οικογένειά του. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και φαίνεται ότι κάτι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα