Τσέλσι: Κοντά σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Σάντσο!

Νίκος Κικίδης
sancho_man_united
Πολύ κοντά στη μετακίνησή του στο Λονδίνο φαίνεται πως βρίσκεται ο Τζέιντον Σάντσο, με Γιουνάιτεντ και Τσέλσι να πλησιάζουν σε συμφωνία.

Deal στο φινάλε των μεταγραφών προβλέπει το «Athletic» μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι για την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Μέσο, οι συζητήσεις των δυο πλευρών έχουν εστιάσει σε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και πλέον απομένει η συμφωνία για το ποσό που θα τοποθετηθεί στην οψιόν.

Από την πλευρά του ο Άγγλος σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κάθε κόστος και μετά την αποχώρηση της Γιουβέντους για τη «μάχη» της υπογραφής του, ο δρόμος για την Τσέλσι παραμένει ορθάνοιχτος.

Πλέον μένει να φανεί αν οι δυο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία εντός της διορίας, αποφεύγοντας να θέσουν σε κίνδυνο την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα