Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταγραφές: Επίσημη η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, δικός της ο Ουγκάρτε

Ουγκάρτε - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε τη μεταγραφή του Μανουέλ Ουγκάρτε από την Παρί Σεν Ζερμέν, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα του παραθύρου της.

Πήρε τον Γιορό, τον Ζέρκζι, τον Μαζράουι, τον Ντε Λιχτ και πλέον... έκλεισε το μεταγραφικό της παράθυρο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ολοκλήρωσαν την τελευταία τους προσθήκη, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτηση του Μανουέλ Ουγκάρτε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ουρουγουανός αμυντικός χαφ προσγειώθηκε στο Μάντσεστερ με ένα deal 60 εκατομμυρίων ευρώ και μετά από ένα καλοκαίρι... συνεχούς φλερτ με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο 23χρονος μάλιστα πίεσε αρκετά για τη μετακόμισή του στο «Ολντ Τράφορντ», μόλις έναν χρόνο μετά τη μεταγραφή του στους Παριζιάνους.

Ο Ουγκάρτε διακρίνεται για την αθλητικότητα και τον δυναμισμό του και αγωνίζεται κυρίως στη δυάδα των χαφ πίσω από το δεκάρι. Την περυσινή σεζόν μέτρησε με την Παρί 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέγραψε μέχρι το 2029.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα