Τσέλσι, Άρσεναλ, μεταγραφές: Ολοκληρώθηκε το ντόμινο - Στους Μπλε ο Σάντσο, στους Gunners ο Στέρλινγκ!

Ιάσονας Θεριός
Σάντσο - Στέρλινγκ
Η Deadline Day στην Αγγλία έκλεισε... δυνατά, με τον Τζέιντον Σάντσο να ετοιμάζεται να φορέσει τα μπλε της Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ραχίμ Στέρλινκ να του κάνει χώρο με τη μετακίνησή του στην Άρσεναλ.

Το ντόμινο έλαβε τέλος! Δύο deal που χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι τα τελευταία λεπτά της Deadline Day θα ολοκληρωθούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τον Τζέιντον Σάντσο να γίνεται παίκτης της Τσέλσι και τον Ραχίμ Στέρλινγκ παίκτης της Άρσεναλ.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετέδωσε πως ο 24χρονος θα μεταβεί στο «Stamford Bridge» ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ρήτρα αυτή θα ανέρχεται περίπου στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει πλήρης συμφωνία όλων των πλευρών, που δουλεύουν για να τελειώσει θετικά η υπόθεση.

Χώρο για τον Σάντσο στην Τσέλσι άνοιξε ουσιαστικά η αποχώρηση του Στέρλινγκ. Ο έμπειρος Άγγλος βρισκόταν εκτός ομάδας από τον Έντσο Μαρέσκα και την τελευταία μέρα των μεταγραφών βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στους Μπλε και την Άρσεναλ για την... εντός Λονδίνου μετακόμισή του. Σύμφωνα με το Athletic, ο Στέρλινγκ θα ολοκληρώσει τον δανεισμό του στους Gunners, που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, για να προσθέσουν βάθος στην επίθεσή τους, με έναν παίκτη στον οποίο ο Μικέλ Αρτέτα τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία από την κοινή τους πορεία στη Μάντσεστερ Σίτι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα