Άρσεναλ: Επίσημος ο δανεισμός του Στέρλινγκ

Newsroom
Άρσεναλ
Η Άρσεναλ πρόλαβε τον χρόνο και ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού έως και το καλοκαίρι του 2025.

Αργά, τις τελευταίες ώρες της Deadline Day η Τσέλσι και η Άρσεναλ κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» για τον δανεισμό του Ραχίμ Στέρλινγκ. Λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν τη συμφωνία η οποία θα στείλει τον Άγγλο εξτρέμ στο «Έμιρεϊτς» για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πλευρές γνωστοποίησαν πως το deal ολοκληρώθηκε και έτσι ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Άρσεναλ με τη μορφή δανεισμού έως και το καλοκαίρι του 2025. Μια win/win συμφωνία καθώς η Τσέλσι είχε θέσει εκτός ομάδας τον Άγγλο ακραίο επιθετικό, ενώ η Άρσεναλ κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να προσθέσει στο ρόστερ της βάθος και εμπειρία.

Στο deal δεν τοποθετήθηκε κάποια ρήτρα καθώς ο δανεισμός είναι απλός. Ο Στέρλινγκ έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με τον Μικέλ Αρτέτα στη Μάντσεστερ Σίτι όταν ο Ισπανός ήταν βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα