Σάκα για την αποβολή του Ράις: «Θέλουμε να βλέπουμε συνέπεια στις αποφάσεις των διαιτητών»

Σάκα - Άρσεναλ
Εντονότατα είναι τα παράπονα στο στρατόπεδο της Άρσεναλ για τη διαιτησία του Κρις Κάβανα και την αποβολή του Ντέκλαν Ράις κόντρα στην Μπράιτον.

Η Άρσεναλ υποχρεώθηκε στην πρώτη της απώλεια βαθμών στη φετινή Premier League, αφού έμεινε στο 1-1 με την Μπράιτον εντός έδρας. Οι Gunners αναγκάστηκαν να αγωνιστούν από το 48' με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ντέκλαν Ράις, που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και άνοιξε ξανά την κουβέντα για το επίπεδο της διαιτησίας στην Αγγλία.

Ο Μπουκάγιο Σάκα μάλιστα σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι δεν δίστασε να επικρίνει τους Άγγλους διαιτητές, στεκόμενος στην ασυνέπεια των αποφάσεών τους. «Το μόνο που θέλουμε ως ποδοσφαιριστές είναι να βλέπουμε συνέπεια στις αποφάσεις των διαιτητών. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ζοάο Πέδρο κλώτσησε την μπάλα από τη μια άκρη του γηπέδου στην άλλη και δεν υπήρξε η παραμικρή επίπληξη. Ο Ντέκλαν απλά την ακούμπησε λίγο και αποβλήθηκε. Είναι σκληρό», ανέφερε χαρακτηριστικά στο BBC ο εξτρέμ της Άρσεναλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα