Έβερτον: Η ανατροπή από την Μπόρνμουθ συνδυάστηκε με αρνητικό ρεκόρ στην Premier League

Έβερτον: Η ανατροπή από την Μπόρνμουθ συνδυάστηκε με αρνητικό ρεκόρ στην Premier League

Newsroom
Παραμένει κάτω από τη ζώνη η Εβερτον
Ασύλληπτα πράγματα έγιναν στο «Γκούντισον Παρκ» με την Μπόρνμουθ να κάνει μία επική ανατροπή απέναντι στην Έβερτον, η οποία κατέγραψε ένα αρνητικό ιστορικό ρεκόρ στην Premier League.

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα της Έβερτον στη φετινή κούρσα της Premier League ήρθε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Σον Ντάις. Παρότι οι Toffies φάνηκε να «καθαρίζουν» το ματς με την Μπόρνμουθ με τα γκολ των Κιν και Κάλβερτ-Λιούιν σε διάστημα εφτά λεπτών στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η εξέλιξη ήταν καταστροφική.

Οι φίλαθλοι της Έβερτον όχι μόνο είδαν την Μπόρνμουθ να μειώνει στο 87' με τον Σεμένιο και να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Κουκ. Το γκολ του Σινιστέρα στο 90+6', ήταν σαν... ταφόπλακα σε ένα εφιαλτικό όπως αποδείχθηκε απόγευμα για το σύνολο του Ντάις.

Ο Πίκφορντ δέχθηκε τρία γκολ σε λιγότερο από δέκα λεπτά, με την Μπόρνμουθ να σημειώνει αδιαμφισβήτητα μία από τις ανατροπές της σεζόν. Από την άλλη, η Έβερτον κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Premier League.

Και αυτό, γιατί έγινε η πρώτη ομάδα που ενώ βρίσκεται μπροστά στο σκορ με δύο γκολ μέχρι το 87ο λεπτό, καταφέρνει τελικά να φύγει ηττημένη από το γήπεδο!

Όλα αυτά, ενώ ο κόσμος της ομάδας «βράζει» με το κακό ξεκίνημα στη σεζόν και αγωνιά για την εξαγορά του συλλόγου, που ακόμη δεν έχει βρει τον άνθρωπο που θα επενδύσει σε αυτόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα