Τσέλσι: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάντσο

Νίκος Κικίδης
sancho_manchester_united
Η Τσέλσι επισημοποίησε την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε deal με τη μορφή δανεισμού και οψιόν υποχρεωτικής αγοράς.

Τη φανέλα της Τσέλσι θα φοράει από τη φετινή σεζόν ο Τζέιντον Σάντσο! Ο Άγγλος ήταν παραγκωνισμένος στην επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρά την... ανακωχή με τον Έρικ Τεν Χαγκ, όμως οι Λονδρέζοι του πρόσφεραν τρόπο διαφυγής!

Οι Μπλε έδωσαν τα χέρια με τους Κόκκινους Διάβολους για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς υποχρεωτικού χαρακτήρα.

Αφού οι δυο ομάδες έκλεισαν το deal στο φινάλε των μεταγραφών, πήραν σειρά και απαραίτητες ανακοινώσεις, με την Τσέλσι να κάνει γνωστή πλέον τη μεταγραφή. Την περσινή σεζόν ο Σάντσο κατέγραψε συνολικά μόλις τρεις συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτού περάσει το δεύτερο μέρος της περιόδου ως δανεικός στη Ντόρτμουντ.

Στη Bundesliga παρουσίασε δείγματα από τον... παλιό του εαυτό, με τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 21 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα