Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας: Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο μάνατζερ του Γουίλιαν

Βασίλης Μπαλατσός
Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας: Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο μάνατζερ του Γουίλιαν
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας, όπως και ο Γουίλιαν, με τον μάνατζερ του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στα γήπεδα της Premier League, όμως πηγαίνει και σε παιχνίδια που δεν παίζουν οι Reds. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (1/9) στο Λονδίνο και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Γουιλιαν

Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έβλεπε το ματς από τα επίσημα του γηπέδου των Λονδρέζων. Στο ίδιο πλάνο διακρίνεται και ο μάνατζερ του Γουίλιαν, Κία Γιοραπτσιάν, ενώ ο Βραζιλιάνος ανέβασε story από το γήπεδο της πρώην ομάδας του. Θυμίζουμε πως ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός είναι μεγάλος μεταγραφικός στόχος των Περαιωτών.

Γουιλιαν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα