Premier League: «Γκέλα» της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας, ήττα της Τότεναμ στο Νιούκαστλ

Βασίλης Μπαλατσός
Τσέλσι
Η Τσέλσι απώλεσε βαθμούς στην έδρα της, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 1-1. Ο Ίσακ «καθάρισε» για τη Νιούκαστλ κόντρα στην Τότεναμ (2-1).

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη για τη νέα σεζόν. Μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα έμεινε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ελληνική «αύρα» στο γήπεδο των Μπλε, καθώς βρέθηκαν στις εξέδρες τόσο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία στο 23', όταν ο Φερνάντες σέντραρε από αριστερά και ο Μαντουεκέ πλάσαρε αλλά ο Χέντερσον και το δοκάρι του στέρησαν το γκολ. Οι Λονδρέζοι πήραν τελικά το προβάδισμα δυο λεπτά αργότερα, στο 25', όταν ο Πάλμερ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τζάκσον με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 53ο λεπτό ο Εζέ με εξαιρετικό σουτ από το όριο της περιοχής ισοφάρισε. Στο 90+4' η Τσέλσι είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη αλλά ο Χέντερσον νίκησε τον Τζάκσον.

Η Νιούκαστλ λύγισε την Τότεναμ

Πρώτη ήττα για την Τότεναμ στην Premier League της σεζόν 2024-25. Η Νιούκαστλ ήταν ανώτερη από τους Σπερς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», πήρε τη νίκη με 2-1 και έφτασε τους επτά βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου στους τέσσερις.

Στο 6ο μόλις λεπτό η Νιούκαστλ είχε δοκάρι με τον Ισάκ και στο 12’ ακυρώθηκε γκολ του Ρομέρο. Στο 37’ ο Κέλι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπαρνς με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Στο 55' ο Πόουπ απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Μάντισον, ο Τζόνσον έκανε το γύρισμα και ο Μπερν... κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στο 78ο λεπτό ο Μέρφι γύρισε την μπάλα από τα δεξιά και ο Ίσακ πέτυχε το γκολ που έκρινε το τρίποντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα