Εστεβάο: Το τρομερό γκολ που πέτυχε το νέο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου

Εστεβάο: Το τρομερό γκολ που πέτυχε το νέο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου

Ο «μικρός Μέσι» ονειρεύεται να παίξει στην Μπαρτσελόνα
Ένα φοβερό γκολ πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι της Παλμέιρας απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε το νέο αστέρι της Τσέλσι και του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Εστεβάο Γουίλιαν.

Την καλύτερη περίοδο της καριέρας του διανύει τις τελευταίες εβδομάδες ο Εστεβάο Γουίλιαν. Ο 17χρονος έχει καταφέρει να γίνει βασικός και αναντικατάστατος με τη φανέλα της Παλμέιρας, ενώ στα μέσα του Ιουνίου η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του για το επόμενο καλοκαίρι, έναντι σχεδόν 60 εκατομμυρίων ευρώ (μαζί με τα μπόνους)! Ο Εστεβάο ή αλλιώς «Μεσίνιο», δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι γιατί οι «μπλε» αποφάσισαν να φτάσουν σε αυτά τα ακραία νούμερα για χάρη ενός 17χρονου παιδιού.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο Εστεβάο έκανε το κορυφαίο παιχνίδι της καριέρας του, μετρώντας δύο γκολ και δύο ασίστ στην αναμέτρηση απέναντι στην Κουιαμπά. Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο «ΜΕσίνιο» πέτυχε το ομορφότερο του γκολ -μέχρι το επόμενο- απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε.

Ο 17χρονος δεξιός εξτρέμ της Παλμέιρας, πήρε την μπάλα από τα δεξιά, πέρασε σαν... σταματημένο τον προσωπικό του αντίπαλο και με έναν «κεραυνό» με το αριστερό εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας την μπάλα στο πάνω δίχτυ της εστίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα