Άρσεναλ: Απέρριψε την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Τροσάρ

Άρσεναλ: Απέρριψε την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για τον Τροσάρ

Newsroom
Τροσάρ
Το «μπαμ» της τελευταίας στιγμής από την Αλ Ιτιχάντ δεν θα υλοποιηθεί τελικά, καθώς η Άρσεναλ είπε το «όχι» στην πρόταση για τον Λεάντρο Τροσάρ.

Η Αλ Ιτιχάντ θέλησε να κάνει δικό της τον Λεάντρο Τροσάρ από την Άρσεναλ την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου καταθέτοντας στους Gunners πρόταση ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βέλγο.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία ήταν αρνητική και ο Τροσάρ θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φανέλα. Όπως ξεκαθάρισαν οι Λονδρέζοι, ο Βέλγος εξτρέμ θεωρείται παίκτης-κλειδί για το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα και σε καμία περίπτωση δεν είναι προς πώληση.

Ο 29χρονος βρίσκεται στο Βόρειο Λονδίνο από τον Ιανουάριο του 2023 και το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ λήγει το καλοκαίρι του 2026. Μέχρι στιγμής, έχει αποδείξει ότι η μεταγραφή του είναι... λίρα εκατό, έχοντας βοηθήσει την ομάδα του ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα