Κασεμίρο: Η σύζυγος του απάντησε στους «haters» με τα τρόπαια του

Κασεμίρο: Η σύζυγος του απάντησε στους «haters» με τα τρόπαια του

Newsroom
casemiro_manu
Ο Κασεμίρο βρέθηκε στο «στόχαστρο» φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αρνητική του εμφάνιση κόντρα στη Λίβερπουλ και η σύζυγος του έστειλε την απάντηση της προς τους επικριτές.

Ο Κασεμίρο ήταν ο «αδύναμος κρίκος» στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ ήταν «μέσα» σε δυο γκολ της ομάδας του Άρνε Σλοτ, καθώς στο πρώτο «πούλησε» την μπάλα στο Χράφενμπερχ και στο δεύτερο έχασε εύκολα την μπάλα από τον Ντίας στην αρχή της φάσης.

Ο πολύπειρος μέσος μπήκε στο «στόχαστρο» οπαδών των Κόκκινων Διαβόλων που τον χαρακτήρισαν ως «τελειωμένο» με τη σύζυγο του, Άννα Μαριάνα, να τους «απαντά» με μια φωτογραφία από το ιδιαίτερα πλούσιο παλμαρέ του Βραζιλιάνου.

O Κασεμίρο έχει κερδίσει μεταξύ άλλων Copa America με τη Σελεσάο, πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την τελευταία διετία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει σηκώσει FA Cup και League Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα