Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει το «μπαμ» με Άντονι

Βασίλης Μπαλατσός
antony_manchester_united
Σύμφωνα με τη «Fotomac» η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να φτάσει σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Άντονι.

Η Γαλατάσαραϊ πυροδότησε τη «βόμβα» με την απόκτηση του Βίκτορ Οσιμέν και η Φενέρμπαχτσε προσπαθεί να κάνει μια εξίσου δυνατή μεταγραφική κίνηση. Σύμφωνα με τη «Fotomac» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προσπαθεί να φέρει στην Κωνσταντινούπολη τον Άντονι!

Όπως αναφέρουν στην Τουρκία η Φενέρ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα το κλαμπ της Πόλης θέλει να τελειώσει μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (4/9) τη μεταγραφή, ώστε να προλάβει να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα για το Europa League.

Οι Kόκκινοι Διάβολοι έδωσαν 95 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ για να κάνουν δικό τους τον 24χρονο winger το καλοκαίρι του 2022, όμως ο Άντονι δεν έχει καταφέρει να δικαιώσει τον Τεν Χαγκ. Σε 83 εμφανίσεις με τη Γιουνάιτεντ έχει 11 γκολ και 5 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα