Κουκουρέγια για το... viral τραγούδι του: «Ο Χάαλαντ το πήρε πολύ προσωπικά»

Νίκος Κικίδης
Χάαλαντ Κουκουρέγια
Ο Μαρκ Κουκουρέγια απάντησε για πρώτη φορά μετά τα λόγια του Έρλινγκ Χάαλαντ για το περίφημο τραγούδι του, τονίζοντας πως ο Νορβηγός το πήρε πολύ προσωπικά.

Viral διαστάσεις απέκτησε το τελευταίο διάστημα το περίφημο τραγούδι για τον Μαρκ Κουκουρέγια, το οποίο εξυμνεί τον Ισπανό αμυντικό μετά την κατάκτηση του EURO 2024 από την Ισπανία.

Παρόλα αυτά οι στίχοι του τραγουδιού δεν μένουν μόνο στον αριστερό μπακ της Τσέλσι, καθώς αναφέρεται κι ένας ακόμα αστέρας της Premier League. «Χάαλαντ άρχισε να τρέμεις, γιατί έρχεται ο Κουκουρέγια» είναι ένας από τους στίχους, οι οποίοι... δεν έκατσαν καλά στον Νορβηγό.

Μετά την πρεμιέρα της Premier League μάλιστα μεταξύ Τσέλσι και Σίτι, ο σκόρερ Χάαλαντ χαρακτήρισε «αστείο» τον Κουκουρέγια, με τον Ισπανό να δίνει τη δίνει τη δική του απάντηση μετά από σχετικό ερώτημα που του τέθηκε.

«Στην Αγγλία πήραν τους στίχους εκτός πλαισίου, νομίζω ότι ούτε εκείνος ήξερε. Διάβασε αυτά που γράφτηκαν και το πήρε πολύ προσωπικά. Στις μέρες μας οι άνθρωποι τα παίρνουν όλα προσωπικά» τόνισε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα