Τσέλσι: Μπλε «Game of Thrones» - Στα... μαχαίρια οι δύο συνιδιοκτήτες της!

Τσέλσι - Μπόελι, Έγκμπαλι
«Γκρίζα σύννεφα» πάνω από τα διοικητικά της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Τσέλσι, της οποίας οι συνιδιοκτήτες είναι έτοιμοι να μπουν σε... εμφύλιο όσον αφορά στα μετοχικά κεφάλαια που έκαστος κατέχει στον σύλλογο.

Μποέλι και Εγκμπαλί σε «μάχη» για τον... θρόνο του «Στάμφορντ Μπριτζ»! Η Τσέλσι προσπαθεί να πατήσει ξανά στα πόδια της και να επιστρέψει στην κορυφή στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό τα προβλήματα δεν είναι λίγα. Οι Μπλε, που θα βρεθούν στον ευρωπαϊκό δρόμο του Παναθηναϊκού στο Conference League, αναζητούν διακαώς διοικητική σταθερότητα. Άλλωστε οι διάδοχοι του Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν έχουν μπορέσει μέχρι τώρα να την προσφέρουν.

Από το 2022 κι έπειτα, οι Μπλε ανήκουν κατά 61,5% στην αμερικανική εταιρεία Clearlake και κατά 38,5% στον Τοντ Μπόελι. Μόνο που ο τελευταίος με τον Μπεντάντ Εγκμπαλί, τον επικεφαλής της Clearlake, βρίσκονται πια στα... μαχαίρια! Όπως μετέδωσε η Telegraph, οι συνιδιοκτήτες της Τσέλσι δείχνουν έτοιμοι να μπουν σε έναν διοικητικό εμφύλιο πόλεμο, που καθιστά αβέβαιη την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Αμφότεροι θεωρούν πια πως δεν μπορούν να συνεργαστούν και να δουλέψουν μαζί για το καλό του club, με το βρετανικό Μέσο να κάνει λόγο για «διχασμό κουλτούρας» και έντονες διαφορές ως προς τις ιδέες που αφορούν στη λειτουργία του συλλόγου.

Μάλιστα, ήδη τόσο ο Μπόελι, όσο και Εγκμπαλί φέρεται να είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για τη... μοναρχία τους. Επί της ουσίας, ο ένας θέλει να αγοράσει το μερίδιο του άλλου στον σύλλογο, όμως αυτό ενδέχεται να αποδειχθεί ιδιαίτερα απαιτητικό, αφού κανένας από τους δυο τους δεν θέλει να αφήσει την καρέκλα του στην Τσέλσι, αφήνοντας μισό το όραμά του για την ομάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα