Άρσεναλ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καλαφιόρι, ανακουφισμένοι στο Λονδίνο

Άρσεναλ: Γλίτωσε τα χειρότερα ο Καλαφιόρι, ανακουφισμένοι στο Λονδίνο

Newsroom
ricky cala
Ανακούφιση σε Ιταλία και Άρσεναλ με τον Ρικάνροτ Καλαφιόρι, καθώς ο τραυματισμός του απέναντι στη Γαλλία αποδείχθηκε πως δεν είναι σοβαρός.

Καθησυχαστικά είναι τα πρώτα νέα αναφορικά με τον τραυματισμό του Ρικάρντο Καλαφιόρι. Ο Ιταλός αμυντικός δέχθηκε ένα ισχυρό χτύπημα στη γάμπα από τον Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια του αγώνα Γαλλία - Ιταλία για την πρεμιέρα του Nations League, κρούοντας συναγερμό σε Ιταλία και Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά οι εξετάσεις συνοδεύτηκαν με ανακούφιση για όλες τις πλευρές. Αν και ο Ιταλός αποχώρησε από την εθνική ομάδα σαν μέτρο προφύλαξης, στην Αγγλία τονίζουν πως δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός και επρόκειτο απλώς για ένα δυνατό χτύπημα.

Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, αν και στην Άρσεναλ έχουν αποκλείσει το σενάριο ενός σοβαρού θέματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα