Έβερτον: Φαβορί ο Αμπέλ Φερέιρα για την τεχνική ηγεσία... υπό έναν όρο

Newsroom
abel_ferreira
Στα υπόψιν της Έβερτον για την τεχνική ηγεσία φαίνεται πως θα βρεθεί ο Αμπέλ Φερέιρα, εφόσον το κλαμπ περάσει στα χέρια του Τζον Τέξτορ.

Η Έβερτον έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τη νέα σεζόν στην Premier League, καθώς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες και... μηδέν βαθμούς.

Νομοτελειακά αν δεν υπάρξει βελτίωση η καρέκλα του Σον Ντάις θα αρχίσει να τρίζει, ενώ ήδη οι πρώτες φήμες περί αντικατάστασής του έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη δημοσιότητα.

Μια αυτές μάλιστα εμπλέκει και τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα! Σύμφωνα με τη «Sun» εφόσον ολοκληρωθεί η εξαγορά της Έβερτον από τον Τζον Τέξτορ μέσα στο επόμενα διάστημα, τότε ο Πορτογάλος προπονητής της Παλμέιρας θα αποτελεί τη Νο.1 επιλογή της νέας διοίκησης για τον πάγκο της ομάδας.

Ο Τέξτορ φαίνεται πως αποτελεί μεγάλο φαν του Φερέιρα τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από το πρωτάθλημα Βραζιλίας, καθώς ο Αμερικανός μεταξύ άλλων είναι και ιδιοκτήτης της Μποταφόγκο.

Ο Πορτογάλος πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παλμέιρας μέχρι το 2025 και οι Βραζιλιάνοι θα πρέπει να ανάψουν με τη σειρά τους το πράσινο φως σε ενδεχόμενη διαπραγμάτευση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα