Άστον Βίλα: Απέρριψε 40 προτάσεις για τον Ντουράν

Άστον Βίλα: Απέρριψε 40 προτάσεις για τον Ντουράν

Newsroom
Η Τσέλσι κάνει δικό της τον Ντουράν από την Άστον Βίλα με 50 εκατ. ευρώ
Σαράντα διαφορετικές προτάσεις απέρριψε η Άστον Βίλα το καλοκαίρι για τον Τζον Ντουράν σύμφωνα με αναφορές στα αγγλικά media.

Ο Τζον Ντουράν «φλέρταρε» έντονα με την έξοδο από την Άστον Βίλα το καλοκαίρι ωστόσο η μεταγραφή του σε κάποια ομάδα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Κολομβιανός φορ συνδέθηκε έντονα τόσο με την Τσέλσι όσο και με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ουνάι Έμερι ωστόσο δεν άναψε ποτέ το «πράσινο» φως για την παραχώρηση του νεαρού επιθετικού. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η «Mirror», η Άστον Βίλα απέρριψε 40 προτάσεις που έφτασαν στα γραφεία της για τον Τζον Ντουράν! Προτάσεις, κυρίως από ομάδες της Premier League ήταν αυτές που η Άστον Βίλα αποφάσισε να απορρίψει.

Ο Ντουράν παίζει συνήθως από τον πάγκο ωστόσο ο Έμερι έχει τονίσει στους ανθρώπους της ομάδας πως θέλει να δώσει χρόνο στον Κολομβιανό καθώς πιστεύει πως κάποια στιγμή θα κάνει το «μπαμ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα