Αντερσον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή δεν έχει πληρώσει διατροφή για τα εννιά παιδιά του!

Αντερσον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή δεν έχει πληρώσει διατροφή για τα εννιά παιδιά του!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
αντερσον
Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντερσον, καταδικάστηκε σε φυλάκιση επειδή δεν πλήρωσε διατροφή για τα εννιά παιδιά του!

Ο 36χρονος πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να εκτίσει ποινή στη φυλακή του Πόρτο Αλέγκρε της νότιας Βραζιλίας, εκτός και αν πληρώσει τις 45.000 λίρες που οφείλει. Αυτό το ποσό αφορά χρήματα για τις διατροφές των εννιά παιδικών του!

Η απόφαση λήφθηκε την περασμένη εβδομάδα από το δικαστήριο αλλά δημοσιοποιήθηκε μόλις τη νύχτα της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντερσον που κέρδισε την Premier League τέσσερις φορές με τη Γιουνάιτεντ, αφού υπέγραψε στον σύλλογο από την Πόρτο τον Ιούλιο του 2007, αν δεν πληρώσει θα περάσει 30 μέρες από τη ζωή του στη φυλακή Ιρμάο Μιγκέλ Ντάριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το GZH τού έχει δοθεί η επιλογή να εκτίσει την ποινή του με ένα πιο χαλαρό τρόπο, αφού θα πρέπει να δουλεύει ή να σπουδάζει τη μέρα αλλά το βράδυ θα επιστρέφει στη φυλακή για ύπνο.

Ο Άντερσον βρέθηκε στο επίκεντρο πριν από τέσσερα χρόνια, αφού κατηγορήθηκε για ξέπλυμα 4,7 εκατομμυρίων λιρών μέσω κρυπτονομισμάτων. Σύμφωνα με την Globo, εκείνη την εποχή φερόταν ότι ήταν ένα από τα οκτώ άτομα που τελούσαν υπό έρευνα από τον εισαγγελέα για ένα σχέδιο που αποσκοπούσε στην εκτροπή των μετρητών από το χρηματιστήριο της χώρας. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο επίπεδο έφτασε η εν λόγω έρευνα.

Προς το παρόν, ο ίδιος ή ο δικηγόρος του δεν έχουν προβεί σε κάποιο επίσημο σχόλιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα