Κριστιάνο Ρονάλντο για Τεν Χαγκ: «Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να λέει ότι δεν θα πάει για το πρωτάθλημα»

Κριστιάνο Ρονάλντο για Τεν Χαγκ: «Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να λέει ότι δεν θα πάει για το πρωτάθλημα»

Κριστιάνο Ρονάλντο - Τεν Χαγκ
Σφοδρή κριτική άσκησε στον Έρικ Τεν Χαγκ και τη διαχείρισή του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Είναι γνωστό πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Για την ακρίβεια, μάλλον έχουν τις χειρότερες! Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Έρικ Τεν Χαγκ, των οποίων οι έντονες διαφωνίες έστειλαν τον CR7 εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη δεύτερη θητεία του. Ο Πορτογάλος σταρ τότε είχε... στάξει φαρμάκι για τον Ολλανδό και πλέον επέστρεψε στην κριτική για τον πρώην προπονητή του!

Μιλώντας στο Five, ο Κριστιάνο τα... έχωσε στον Τεν Χαγκ για τη νοοτροπία του. «Δεν νοείται να είσαι προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να λες ότι δεν θα παλέψεις για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα ή το Champions League. Μπορείς να πεις ότι εντάξει ίσως να μην μπορούμε, αλλά θα παλέψουμε. Πρέπει να παλέψεις!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο CR7 αρχικά και τόνισε τη σημασία της παρουσίας του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ στο προπονητικό team: «Αν ο Τεν Χαγκ ακούσει τον Φαν Νίστελροϊ θα πάρει βοήθειες. Ξέρει τον σύλλογο και ο σύλλογος ακούει τους ανθρώπους που τον ξέρουν. Δεν μπορείς να ανοικοδομήσεις την ομάδα χωρίς αυτή τη γνώση».

Τέλος, μίλησε και για το δεύτερο πέρασμά από τους Κόκκινους Διαβόλους, αποθεώνοντας τον... εαυτό του. «Όταν επέστρεψα στη Γιουνάιτεντ ήμουν πολύ χαρούμενος, ένας από τους καλύτερους σκόρερς. Έκανα απίστευτα πράγματα. Στα 37 μου ήμουν τρίτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, έβαλα γκολ σε κάθε παιχνίδι στο Champions League. Τα πήγα περίφημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα