Λίβερπουλ: Το «ναι» του Μπαπέ, τα 400 εκατ. ευρώ της Παρί κι ένα τεράστιο «what if»

Μπαπέ
Ο Κιλιάν Μπαπέ μετακόμισε από το Παρίσι στη Μαδρίτη για χάρη της Ρεάλ, όμως, όπως μετέδωσε η Equipe, θα μπορούσε να έχει φορέσει τα κόκκινα της Λίβερπουλ, λίγο αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί το 2022.

Ο Κιλιάν Μπαπέ υπέγραψε - επιτέλους - στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάρει άλλη τροπή. Το φως της δημοσιότητας είδαν ορισμένες αθέατες - μέχρι πρότινος - πτυχές στο μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ των τελευταίων ετών. Κι αυτό διότι, ο Γάλλος σταρ θα μπορούσε δύο χρόνια πριν να έχει υπογράψει όχι στη Βασίλισσα, αλλά στη Λίβερπουλ!

Το καλοκαίρι του 2022 ο Μπαπέ έκανε... φουρκέτα και, ενώ έμενε ελεύθερος, αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Τότε, το όνειρο των Μερένγκες έδειχνε να απομακρύνεται ολοκληρωτικά και αυτήν ακριβώς τη συνθήκη επιχείρησε να εκμεταλλευτεί η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την Equipe, οι Ρεντς τότε είχαν προσεγγίσει τον Γάλλο επιθετικό και μάλιστα είχαν καταφέρει να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» του για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του στην ομάδα του Κλοπ. Ο Μπαπέ είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Άγγλους, όμως το ίδιο δεν ίσχυε και για την Παρί.

Οι Παριζιάνοι φυσικά δεν ήθελαν να αποχωριστούν το πολυτιμότερο «πετράδι» τους και...έκοψαν από νωρίς τη φόρα της Λίβερπουλ. Η τελευταία τής είχε ανεπίσημα προσφέρει 200 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπαπέ, όμως η Παρί ξεκαθάρισε πως θα άρχιζε να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης μόνο από τα 400 εκατομμύρια και πάνω! Αυτό αποθάρρυνε μοιραία τη Λίβερπουλ και ο «γάμος» της με τον Μπαπέ δεν προχώρησε ποτέ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα