Τσέλσι: «Διώξτε τον Γουέσλι Φοφανά», απαιτεί ο κόσμος για τη μεταγραφή των 70 εκατ. λιρών

Τσέλσι: «Διώξτε τον Γουέσλι Φοφανά», απαιτεί ο κόσμος για τη μεταγραφή των 70 εκατ. λιρών

Φοφανά
Αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Τσέλσι έχει προκαλέσει η συνέντευξη του Γουέσλι Φοφανά, όπου δηλώνει ανοιχτά πως θέλει να παίξει μια μέρα για την Μαρσέιγ.

Σε συνέντευξή του στο Free FOOT, ο Γουέσλι Φοφανά αποκάλυψε ότι ελπίζει μια μέρα να παίξει στη Μαρσέιγ, καθώς είναι η ομάδα που υποστηρίζει από μικρός κι η ομάδα της πόλης όπου έχει μεγαλώσει.

Ο αμυντικός, που υπέγραψε στην Τσέλσι έναντι του ποσού των 70 εκατομμυρίων λιρών το 2022, δεν έχει παίξει στην ομάδα της Μασσαλίας, ξεκινώντας την καριέρα του από την Σεντ Ετιέν.

«Ολιμπίκ Μαρσέιγ... Θα δούμε μια μέρα. Έχω ακόμη συμβόλαιο μέχρι το 2029, θα δούμε. Η Μασσαλία είναι η πόλη μου, ο σύλλογός μου, είμαι υποστηρικτής αυτής της ομάδας. Θα δούμε όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου αν θα είμαι στη Μαρσέιγ ή αν μείνω στην Τσέλσι για το υπόλοιπο της καριέρας μου.

Είχα μια συζήτηση με τη Μαρσέιγ που με άγγιξε πραγματικά. Ήταν με τον διευθυντή της Μαρσέιγ, Μεχντί Μπενατία. Το σκέφτηκα, αλλά ο τωρινός στόχος είναι να πετύχω στην Τσέλσι, να εδραιωθώ στην ομάδα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στο twitter. Ενας γράφει: «Κάνει τον Λουκακού;».

Κάποιος άλλος του γράφει: «Φύγε σήμερα», ενώ ένας άλλος αναφέρει: «Στείλτε τον. Πέρασε δύο χρόνια στο νοσοκομείο κερδίζοντας 250 χιλιάδες την εβδομάδα και στη συνέχεια φλερτάρει με μια γαλλική ομάδα μεσαίου επιπέδου». «Διώξτε τον από το κλαμπ τον Ιανουάριο», γράφει ένας άλλος.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα