Νότιγχαμ Φόρεστ: Παρουσίασε τις νέες της σουίτες

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παρουσίασε τις νέες της σουίτες

Η Νότιγχαμ Φόρεστ παρουσίασε τις νέες της σουίτες στο «City Ground»
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ολοκλήρωσε την κατασκευή των νέων σουιτών της και τις παρουσίασει στο κοινό μέσω μιας σειράς φωτογραφιών.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μέσω μίας ανακοίνωσής της ενημέρωσε τους οπαδούς της πως ολοκληρώθηκε η κατασκευή των νέων σουιτών της ομάδας στο «City Ground». Αυτές αναμένεται να κάνουν το... ντεμπούτο τους στο εντός έδρας παιχνίδι των «Tricky Trees» κόντρα στην Φούλαμ την 28η Σεπτεμβρίου για την 6η στροφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη κατασκεύασε δύο καινούργια penthhouse τα οποία μπορούν να φιλοξενούν κάθε φορά 17 ανθρώπους το καθένα. Πέρα από τον εσωτερικό χώρο, οι σουίτες αυτές θα έχουν άμεση πρόσβαση σε κανονικές θέσεις στο μπαλκόνι τους για όποιους θέλουν να παρακολουθήσουν από κει το εκάστοτε παιχνίδι.

Θα υπάρχουν ακόμη τέσσερις όροφοι, οι οποίοι θα έχουν σουίτες ικανές να φιλοξενήσουν 34 άτομα η καθεμία, αυτές θα είναι διαθέσιμες και από παιχνίδι σε παιχνίδι σε αντίθεση με τα penthouse που θα έχουν μόνο ετήσια ενοικίαση.

Οι υπηρεσίες που θα υπάρχουν στις σουίτες αυτές είναι μία υποδοχή μ' έναν μεγαλοπρεπή μπουφέ και σαμπάνια πριν από τον αγώνα κι ένα μπαρ με κρασιά, μπύρα και αναψυκτικά για όλη την διάρκεια της παραμονής εκεί. Στο ημίχρονο του αγώνα θα υπάρχουν κέικ, αλμυρά σνακ, φρέσκο τσάι και καφές. Μετά την λήξη αυτού, οι επισκέπτες θα μπορούν να παραμείνουν εκεί έως και μία ώρα μετά την λήξη και να απολαύσουν διαλεκτά βρετανικά τυριά.

Μάλιστα, τους θεατές θα επισκέπτεται εκεί κι ένας πρώην παίκτης της ομάδας, ο οποίος θα μοιράζεται μαζί τους ιστορίες από το καιρό που έπαιζε ενώ θα μιλούν για το παιχνίδι που θα λαμβάνει χώρα εκείνη τη μέρα.

@Photo credits: nottinghamforest.co.uk

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα