Premier League: Πρώην ποδοσφαιριστής της Γουίγκαν συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Premier League: Πρώην ποδοσφαιριστής της Γουίγκαν συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Newsroom
stam
Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γουίγκαν, Ρόνι Σταμ, συνελήφθη από τις αρχές της Ολλανδίας για διακίνηση 2,2 τόνων κοκαΐνης.

Σοβαρά μπλεξίματα λόγω συμμετοχής του σε διακίνηση ναρκωτικών έχει ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γουίγκαν, Ρόνι Σταμ. Ο λόγος για τον 40χρονο πρώην κεντρικό αμυντικό που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Γουίγκαν στα γήπεδα της Premier League το διάστημα 2010-2013, κατακτώντας και ένα FA Cup με την αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» ο Σταμ συνελήφθη από τις αρχές της Μπρέντα στην Ολλανδία για τη διακίνηση 2,2 τόνων κοκαΐνης. «Αυτή η υπόθεση αφορά εκατοντάδες κιλά κοκαΐνης. Υποστηρίζω ότι ο Σταμ ήταν ένας βασικό μέλος στον κόσμο των ναρκωτικών», τόνισε ο εισαγγελέας ο οποίος υποστήριξε πως ο Σταμ πρόκειται για βασικό μέλος της υπόθεσης.

Στην έρευνα που έκανε η αστυνομία, κατέσχεσε το ποσό των 100.000 ευρώ, αλλά και τρία αυτοκίνητα, έξι πολυτελή ρολόγια, διάφορα κοσμήματα και ένα γιοτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα