Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός για περίπου ένα μήνα ο Άκε, ερωτηματικό με Χάαλαντ για Μπρέντφορντ

Μάντσεστερ Σίτι: Εκτός για περίπου ένα μήνα ο Άκε, ερωτηματικό με Χάαλαντ για Μπρέντφορντ

ake
Σημαντικό πλήγμα για την Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο Νέιθαν Άκε θα χρειαστεί να μείνει εκτός μέχρι την επιστροφή από το επόμενο διάλειμμα των εθνικών ομάδων.

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρδιόλα για το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπρέντφορντ, το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο (14/09-17:00). Ο Καταλανός τεχνικός αρχικά αποκάλυψε πως ο Νέιθα Άκε τελικά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είχε τραυματιστεί και αποχωρήσει με φορείο στον αγώνα της πατρίδας κόντρα στην Γερμανία για το Nations League και τελικά θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης μέχρι και την επόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων τον Οκτώβριο, δηλαδή για περίπου ένα μήνα.

Ο Καταλανός τεχνικός εμφανίστηκε επιφυλακτικός σχετικά με την συμμετοχή του Έρλινγκ Χάαλαντ στο παιχνίδι με τις «μέλισσες», αφού εκείνος και η οικογένειά του πενθούν για την απώλεια ενός προσφιλού τους προσώπου και δεν κανείς δεν ξέρει ακόμη αν εκείνος θα είναι έτοιμος, περισσότερο πνευματικά για να αγωνιστεί.

Στα θετικά νέα, οι «πολίτες» θα έχουν για πρώτη φορα στην φετινή σεζόν στην διάθεσή τους τον Ρόδρι, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά ενώ έτοιμος είναι και ο Φιλ Φόντεν, που έχασε τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας ελέω τραυματισμού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα