Πετί για Μαρσιάλ: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που ήταν κανονικός ποδοσφαιριστής»

Πετί για Μαρσιάλ: «Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που ήταν κανονικός ποδοσφαιριστής»
Ο Εμανουέλ Πετί αμφισβητεί ανοιχτά το αν ο Αντονί Μαρσιάλ έχει ακόμη την επιθυμία να παίξει ποδόσφαιρο. 

Ενα από τα ονόματα που συνδέθηκαν με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι είναι αυτό του Αντονί Μαρσιάλ. Στα 28 του χρόνια, ένα από τα λαμπερά ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, παραμένει χωρίς σύλλογο.

Ο Εμανουέλ Πετί, μιλώντας στο talkSport ανέφερε χαρακτηριστικά για την περίπτωση του άλλοτε επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που ήταν κανονικός ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο, έχοντας καλές εμφανίσεις. Ίσως θα έπρεπε να κάνει αυτή την ερώτηση στον εαυτό του: "Εχει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του;". Επειδή, εγώ έχει την αίσθηση ότι τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα γι' αυτόν εντός και εκτός γηπέδου.

Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καλά πνευματικά και να πηγαίνεις κάθε μέρα να προπονηθείς δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό όλη την ώρα έχοντας πρόβλημα στη ζωή σου. Ετσι, έχεις πρόβλημα στα αποδυτήρια, έχεις προβλήματα παντού. Αν ήμουν ο Αντονί Μαρσιάλ, θα έκανα στον εαυτό μου την ερώτηση αυτή στον καθρέφτη: "Θέλω ακόμη να είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα