Σαουθάμπτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Ένα ημίχρονο αρκούσε για να σταθεί στα πόδια της

Newsroom
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε ένα δραστήριο πρώτο μέρος καθάρισε το ματς απέναντι στη Σαουθάμπτον και βρήκε ξανά το δρόμο προς τις επιτυχίες (0-3). Άνοιξε λογαριασμό ο Ντε Λιχτ.

Δυο σερί ήττες αποδείχθηκαν πολλές για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα των εθνικών για να βάλει φρένο στην κατηφόρα! Αφού ο Ονάνα τους έσωσε με απόκρουση πέναλτι, οι Κόκκινοι Διάβολοι χτύπησαν δυο φορές για να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, με τον Γκαρνάτσο να διανθίζει στις καθυστερήσεις το τελικό αποτέλεσμα για το 3-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον.

Έπιασε πέναλτι ο Ονάνα, καθάριζε μπρος και πίσω ο Ντε Λιχτ

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς, με τον Ντίμπλινγκ να κάνει δύσκολη τη ζωή του Νταλότ. Στο 7' ο Ονάνα τού είπε «όχι» στο εξαιρετικό σουτ του, ενώ την ίδια ώρα ο Ντε Λιχτ καθάριζε οτιδήποτε υπήρχε μέσα στην περιοχή της ομάδας του.

Στο 15' η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε να γίνει επικίνδυνη αλλά ο Ζίρκζεϊ δεν μπήκε στη μπάλα όπως θα ήθελε μέσα στη μικρή περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει μέτρα στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να περιορίσουν τη Γιουνάιτεντ στο μισό της. Ωστόσο, τα πάντα άλλαξαν στο 30'. Ο Ντίμπλινγκ πήρε το πέναλτι από τον Νταλότ, αλλά η εκτέλεση του Άρτσερ δεν ήταν καλή, ο Ονάνα έπεσε σωστά και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Μάλιστα, στο 35' έγινε και το 0-1. Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε τη σέντρα κι ο Ντε Λιχτ, ζυγίζοντας καλά το κεφάλι του έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κι άλλο γκολ με τον Ράσφορντ να σκοράρει ύστερα από 12 ματς (αυτό ήταν το 13ο). Ο Άγγλος επιθετικός βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2.

Φινάλε με υπογραφή Γκαρνάτσο

Στο 44' θα μπορούσε να γίνει και το 0-3, αλλά ο Ντε Λιχτ δεν κατάφερε να μετατρέψει σε ασίστ την πανέξυπνη πάσα του Μαζράουι στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας. Με το σκορ πλέον σε ασφαλή επίπεδα η Γιουνάιτεντ έριξε ταχύτητες σε ένα ανιαρό δεύτερο μέρος, το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα. Οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν τον έλεγχο χωρίς πάντως να φαίνονται ιδιαίτερα απειλητικοί, με τη Σαουθάμπτον να εμφανίζεται παραδομένη.

Στο 79΄μάλιστα οι Άγιοι έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Στέφενς, με τη Γιουνάιτεντ να προσθέτει ακόμα ένα γκολ πριν από το ημίχρονο. Στο 90+6΄κι έπειτα από γύρισμα του Νταλότ ο Γκαρνάτσο σημάδεψε τον ουρανό των διχτών με δυνατό σουτ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Σαουθάμπτον (Ράσελ Μάρτιν): Ράμσντεϊλ, Στέφενς, Σουγκουβάρα, Μπεντνάρεκ, Γουόκερ Πίτερς, Ντίμπλινγκ (63΄Λαλάνα), Ουγκοτσούκου (64΄Κορνέτ), Ντάουνς, Φερνάντες (81΄Χάργουντ Μπέλις), Άρτσερ (62΄Στιούαρτ), Μπρέρετον Ντίαθ (64΄Φρέιζερ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονάνα, Μαζράουι (74΄Μαγκουάιρ), Ντε Λιχτ (87΄Κασεμίρο), Λισάντρο Μαρτίνες (77΄Έβανς), Νταλότ, Μέινου, Έρικσεν (73΄Ουγκάρτε), Ντιαλό, Ράσφορντ (73΄Γκαρνάτσο), Μπρούνο Φερνάντες, Ζίρκζι

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα