Άστον Βίλα - Έβερτον 3-2: Εφιαλτικό déjà vu για τα Ζαχαρωτά, ο Ντουράν υπέγραψε την ανατροπή

Άρτεμις Κλεφτάκη
aston_villa
Η Άστον Βίλα έκανε την ανατροπή απέναντι στην Έβερτον, την οποία νίκησε με 3-2 στο «Βίλα Παρκ». Δύο γκολ πέτυχε ο Γουότκινς που άνοιξε λογαριασμό, ενώ ο Ντουράν έβαλε μία... τηλεκατευθυνόμενη γκολάρα.

Μία από τα ίδια για την Έβερτον που «κατάφερε» για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να απωλέσει προβάδισμα δύο τερμάτων και τελικά έφυγε με... άδεια χέρια από το ματς, μετά την ήττα με 3-2 από την Άστον Βίλα για την 4η αγωνιστική της Premier League. Μνήμες... Μπόρνμουθ για τον Σον Ντάις και την ομάδα του, ενώ για τους Villans σε μεγάλη μέρα ήταν ο Όλι Γουότκινς που σκόραρε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, και μάλιστα δις, με το κερασάκι στην «τούρτα» να έρχεται από τον Ντουράν.

Η Βίλα ξεκίνησε καλύτερα, ωστόσο η Έβερτον ήταν αυτή που βρήκε το γκολ. Ο ΜακΝιλ έκλεψε την μπάλα από τον Ονάνα και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 στο 16'. Έντεκα λεπτά μετά, ο Κάλβερτ-Λιούιν σημείωσε με το κεφάλι το 2-0, με την Έβερτον να έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα. Παρ' όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Γουότκινς μείωσε για τη Βίλα στο 36ο λεπτό.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ουνάι Έμερι πίεσε και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και πάλι με τον Γουότκινς που είπε «ευχαριστώ» στο λάθος της άμυνας της Έβερτον κάνοντας το 2-2 στο 58'.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 76' με το τρομερό σουτ που εξαπέλυσε ο Ντουράν έξω από την περιοχή του Πίκφορντ στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» του Άγγλου τερματοφύλακα που δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 3-2, το οποίο έμεινε έως τη λήξη του ματς. Η Έβερτον έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 79', αλλά ο Κάλβερτ-Λιούιν σημάδεψε το δοκάρι του Μαρτίνες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα