Γουλβς - Νιούκαστλ 1-2: «Κεραυνοβόλησε» δις σε πέντε λεπτά για την ανατροπή

Ιάσονας Θεριός
Γουλβς - Νιούκαστλ
Η Νιούκαστλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην έδρα της Γουλβς, όμως χάρη στις γκολάρες των Σερ και Μπαρνς από το 75' έως το 80' πήρε το «διπλό» (2-1) και έδωσε συνέχεια στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στη σεζόν.

Πολύτιμο «διπλό» για τη Νιούκαστλ που σχεδόν... αθόρυβα έχει κάνει εξαιρετικό μπάσιμο στην Premier League. Οι Magpies παρ'ότι τα βρήκαν σκούρα στο «Μολινό» μπόρεσαν να «λυγίσουν» με ανατροπή τη Γουλβς (2-1), να πάρουν το τρίτο τους τρίποντο και να πλησιάσουν πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στο -2! Σε δύσκολη θέση οι Λύκοι που έχουν έναν βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η ομάδα του Χάου ήταν αυτή που απείλησε πρώτη αφού είχε δοκάρι σε εξαιρετική ενέργεια του Γκόρντον στο 23', όμως οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με κοντινό πλασέ του Λεμινά στο 36'. Η Γουλβς είχε κυριαρχικά διαστήματα στη συνέχεια, ωστόσο δεν τα εκμεταλλεύτηκε και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να... τιμωρηθεί λίγο πριν το τέλος. Στο 75' το μακρινό σουτ του Σερ - που κόντραρε και στον Ντόσον - κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1 και πέντε λεπτά μετά ο Μπαρνς με απίστευτη ενέργεια και πλασεδάρα εκτός περιοχής ολοκλήρωσε την ανατροπή και χάρισε στη Νιούκαστλ τη νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα