Άστον Βίλα: «Έφυγε» ο θρύλος, Γκάρι Σο, σε ηλικία 63 ετών

Άστον Βίλα: «Έφυγε» ο θρύλος, Γκάρι Σο, σε ηλικία 63 ετών

Newsroom
Γκάρι Σο
Ο θρύλος της Άστον Βίλα και εκ των κατακτητών του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1982, Γκάρι Σο, έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια λόγω σοβαρού τραυματισμού στο κεφάλι.

Ο Γκάρι Σο, θρύλος της Άστον Βίλα που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1982, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών.

Όπως έγινε γνωστό από τα αγγλικά Μέσα, ο παλαίμαχος επιθετικός το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και τελικά κατέληξε το πρωί της Τετάρτης (16/9).

Ο Σο ήταν μέλος της ιστορικής Άστον Βίλα που έφτασε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης το 1982, αλλά και της Αγγλίας ένα χρόνο νωρίτερα. Θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών στην ιστορία του συλλόγου με 79 γκολ σε 213 συμμετοχές κατά την 16η παρουσία του στο Μπέρμιγχαμ.

«Η Άστον Βίλα είναι βαθιά σοκαρισμένη και βαθιά λυπημένη από το γεγονός ότι ο Γκάρι Σο, ένας από τους νικητές του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, έφυγε από τη ζωή. Ο Γκάρι ήταν ένας δικός μας άνθρωπος, ένας ταλαντούχος επιθετικός που χαροποίησε τους οπαδούς μας με τα γκολ του και βοήθησε την Άστον Βίλα τη δεκαετία του 1980.

Οι ατομικές διακρίσεις με τη σειρά τους θα ακολουθούσαν για έναν ποδοσφαιριστή που πολλοί λάτρεψαν. Έφυγε από τη ζωή ήρεμος νωρίτερα σήμερα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του» ανέφερε από την πλευρά της η Άστον Βίλα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα