Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ γίνεται «100αρης» με επιδόσεις που... τρομοκρατούν

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάαλαντ γίνεται «100αρης» με επιδόσεις που... τρομοκρατούν

haaland_manchester_city_1
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται μια ανάσα από το να σπάσει το φράγμα των 100 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας επιδόσεις που προκαλούν ίλιγγο.

Αφηνιασμένος έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός άσος δείχνει για ακόμη μια χρονιά ότι θα σπάσει όλα τα κοντέρ, έχοντας πατήσει το γκάζι με το καλημέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη ο 24χρονος έχει φτάσει τα 9 γκολ σε μόλις τέσσερις αγωνιστικές στην Premier League, έχοντας περισσότερα γκολ από κάθε ομάδα ξεχωριστά στο αγγλικό πρωτάθλημα!

Οι επιδόσεις του Χάαλαντ από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στο Μάντσεστερ προκαλούν ίλιγγο. Οι περισσότεροι άλλωστε περίμεναν πως ο Χάαλαντ θα κούμπωνε σαν «γάντι» στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Και ο Νορβηγός έχει φροντίσει να δικαιώσει όσους πίστευαν σε εκείνον πριν ξεκινήσει η περιπέτεια του στους «πολίτες».

Το «ρομπότ» Χάαλαντ κόβει το νήμα των 100 γκολ

Στις 103 συμμετοχές που έχει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χάαλαντ έχει σκοράρει 99 γκολ. Βρίσκεται δηλαδή μια ανάσα πριν μπει στο κλαμπ των «100αρηδων». Μόνο που ο Χάαλαντ θα φτάσει σε αυτό το επίτευγμα με τον πιο τρομακτικό τρόπο. Πετυχαίνει σχεδόν ένα γκολ ανά κάθε παιχνίδι. Για την ακρίβεια, στην Premier League, ο Νορβηγός άσος σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα, έχοντας πετύχει 72 γκολ σε 70 αγώνες που έχει δώσει σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ο Χάαλαντ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να σπάσει το φράγμα αυτό και να φτάσει σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων με τη φανέλα της Σίτι, έχοντας ανάψει τις μηχανές για τα καλά από την έναρξη της σεζόν...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα