Μάντσεστερ Σίτι: Αισιοδοξία για τη συμμετοχή του Ντε Μπρόινε στο ντέρμπι με την Άρσεναλ

Ντε Μπρόινε - Μάντσεστερ Σίτι
Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον μεσοβδόμαδο αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, σύμφωνα με τον Γκουαρδιόλα, πιθανότατα θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο Κυριακάτικο (22/09) ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ.

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ίντερ στην πρεμιέρα του Champions League, η Μάντσεστερ Σίτι κινείται για τα καλά πια σε ρυθμούς ντέρμπι, μιας και το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ πλησιάζει (22/09 - 18:30). Η παρουσία του αρχηγού Κέβιν Ντε Μπρόινε ήταν ένα σημαντικότατο ερωτηματικό για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και το team του, όμως οι Σίτιζενς πλέον μπορούν να εκπνεύσουν με... ανακούφιση.

Ο Βέλγος έγινε αναγκαστική αλλαγή την Τετάρτη νιώθοντας ενοχλήσεις μετά από ένα σπριντ, ωστόσο φαίνεται πως απέφυγε τον τραυματισμό. Όπως είπε ο Καταλανός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ντέρμπι, ο Ντε Μπρόινε αισθάνεται καλύτερα και ξεκουράζεται. Θα προπονηθεί κανονικά το Σάββατο (21/09) και υπάρχει αισιοδοξία για τη συμμετοχή του στο μεγάλο παιχνίδι. «Μπορεί να παίξει απέναντι στην Άρσεναλ», είπε ο Γκουαρδιόλα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα