Τσέλσι: Δεν ανάρρωσε ο Γκουστό, συνεχίζουν να πορεύονται χωρίς δεξί μπακ οι Μπλε

Γκουστό - Τσέλσι
Σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει στο δεξί άκρο της άμυνας η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Τσέλσι, αφού ο τραυματισμός του Μάλο Γκουστό αποδείχθηκε σοβαρότερος από το αναμενόμενο.

Ο «πονοκέφαλος» συνεχίζεται για τον Έντσο Μαρέσκα, αφού το κατά τα άλλα... υπερπλήρες ρόστερ της Τσέλσι έχει «ξεμείνει» από δεξιά μπακ! Ο αρχηγός της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Conference League (24/20), Ρις Τζέιμς, παραμένει εκτός δράσης εδώ και καιρό, ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή, και το πρόβλημα τραυματισμού του Μάλο Γκουστό αποδείχθηκε αρκετά πιο σοβαρό από ό,τι αναμενόταν.

Πρόκειται για ένα μυϊκό θέμα που υπολογιζόταν πως θα τον κρατήσει στα pits για περίπου δύο εβδομάδες, όμως, όπως είπε ο Μαρέσκα, ο Γκουστό ακόμα δεν έχει αναρρώσει και δεν μπορεί να υπολογίζεται. Ο Ιταλός κόουτς δεν ανέφερε πότε μπορεί ο Γάλλος να τεθεί ξανά στη διάθεσή του. Έτσι, η Τσέλσι, αναγκαστικά, θα συνεχίσει να πορεύεται με... μηδέν δεξιά μπακ. Μέχρι τώρα, το συγκεκριμένο κενό έχει κληθεί να καλύψει ο Άξελ Ντισασί, που κανονικά αγωνίζεται ως στόπερ. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί βέβαια, ίσως ο Μαρέσκα ανακατέψει κι άλλο την τράπουλά του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα