Τσέλσι: Οι «μπλε» αποκάλυψαν τον πραγματικό αριθμό του ρόστερ τους

Τσέλσι: Οι «μπλε» αποκάλυψαν τον πραγματικό αριθμό του ρόστερ τους

Τσέλσι - Ρόστερ
Η Τσέλσι έβαλε τέλος στις θεωρίες περί 45 ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της και αποκάλυψε τον πραγματικό αριθμό των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την πρώτη ομάδα μέσω της επίσημης φωτογράφισης που έβγαλαν οι «μπλε».

Η Τσέλσι ήταν από τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Προχώρησε σε αρκετές προσθήκες, ωστόσο παράλληλα άφησε αντίστοιχα πολλούς παίκτες της να αποχωρήσουν.

Στα τέλη του Αυγούστου ασκήθηκε έντονη κριτική στην ομάδα του Έντσο Μαρέσκα για τον μεγάλο αριθμό των ποδοσφαιριστών που είχε ο Ιταλός εκείνο το διάστημα στην πρώτη ομάδα.

Ο Μαρέσκα είχε τονίσει πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ότι το ρόστερ του δεν απαρτιζόταν από 40 και 45 ποδοσφαιριστές, όπως γραφόταν. Οι «μπλε» έβαλαν τα πάντα στη θέση τους και αποκάλυψαν την αλήθεια μέσω της επίσημης φωτογράφισης της πρώτης ομάδας. Με μια ανάρτηση από την ομαδική φωτογραφία που έβγαλαν όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας, η Τσέλσι αποκάλυψε τον αριθμό και όπως φαίνεται, η πρώτη ομάδα των Λονδρέζων απαρτίζεται από 30 ποδοσφαιριστές.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως μέσα στη φωτογράφιση βρίσκονται και μερικοί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Μαρέσκα, όπως οι Τσίλγουελ, Τσουκουεμέκα και Κασαντέι, κάτι που σημαίνει πως αν αναλογιστεί και το συγκεκριμένο γεγονός, το ρόστερ των «μπλε» είναι ακόμα πιο μικρό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα