Κόουλ Πάλμερ: Ο άνθρωπος των εκτός έδρας αγώνων της Τσέλσι

Κόουλ Πάλμερ: Ο άνθρωπος των εκτός έδρας αγώνων της Τσέλσι

Πάλμερ
Ο Κόουλ Πάλμερ είναι ο παίκτης που ο Μαρέσκα ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει πολλά στην επίθεσή του - πόσω δε όταν η Τσέλσι παίζει μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Το 2024 πηγαίνει εξαιρετικά για τον Κόουλ Πάλμερ. Ο 22χρονος επιθετικός έχει συμμετοχή σε 11 γκολ σε 11 ματς της Τσέλσι στην Premier League μέσα στο έτος αυτό. Συγκεκριμένα, έχει σκοράρει τρεις φορές και έχει μοιράσει 8 ασίστ.

Μόνο ένας παίκτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη έχει παραπάνω γκολ/ασίστ από εκείνον: Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε που μετράει 12!

Ο 22χρονος πήγε στους Μπλε το 2023 και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2033. Μέχρι στιγμής, σε 52 ματς έχει 27 γκολ και 19 ασίστ, ενώ η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει εξαιρετικά με τον ίδιο να έχει στο λογαριασμό του ήδη 2 τέρματα και 4 ασίστ σε 7 ματς. Θυμίζουμε ότι τελευταία βρήκε δίχτυα στο 0-3 επί της Γουέστ Χαμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα