Έρλινγκ Χάαλαντ: Έξαλλος ο Νορβηγός πέταξε μπάλα στο κεφάλι του Γκαμπριέλ και άνοιξε.. beef με 17χρονο αντίπαλο (vid)

Newsroom
χααλαντ μπιφ
Πρωταγωνιστής του επεισοδιακού ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ (22/9,2-2) ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις βγήκε εκτός εαυτού και έγινε viral.

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ ήταν για γερά νεύρα, γεμάτο ένταση αλλά και... παράπονα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Νορβηγό σταρ των Citizens να γίνεται viral για τους λάθος λόγους.

Ο 24χρονος είχε beef με τον Γκαμπριέλ σχεδόν σε όλο το ματς, ενώ μετά το γκολ της ισοφάρισης στο 98', ο ίδιος μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα και την πέταξε στο κεφάλι του αμυντικού των Κανονιέρηδων όσο εκείνος είχε την πλάτη του γυρισμένη.

Στη συνέχεια και ενώ η ένταση εξακολουθούσε να είναι αυξημένη, ο Χάαλαντ είχε έναν διαπληκτισμό με τον 17χρονο Μάιλς Λιούις Σκέλι, ύστερα από μία «μονομαχία» ανάμεσα στους δύο.

Όταν οι παίκτες του Αρτέτα αλλά και ο ίδιος πήγαν να ζητήσουν τα ρέστα από τον «Βίκινγκ» της Σίτι, εκείνος τού απευθύνθηκε με απαξιωτικό ύφος, λέγοντας χαρακτηρισιτκά: «Εσύ ποιος διάολο είσαι;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα