Αλεξάντερ Άρνολντ: «Θέλω να γίνω αρχηγός της Λίβερπουλ, αυτός είναι ο στόχος»

Αλεξάντερ Άρνολντ: «Θέλω να γίνω αρχηγός της Λίβερπουλ, αυτός είναι ο στόχος»

Newsroom
Τρεντ
Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ τόνισε ότι όνειρο του είναι να γίνει αρχηγός της Λίβερπουλ και πως ο στόχος εξακολουθεί να είναι αυτός, στέλνοντας μήνυμα ανανέωσης προς τους «κόκκινους».

Αβέβαιο εξακολουθεί να είναι τη δεδομένη στιγμή το μέλλον του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ στη Λίβερπουλ. Ο Άγγλος δεξιός μπακ δεν έχει ανανεώσει ακόμα με τους «κόκκινους», την ώρα που το συμβόλαιο του με την ομάδα του Άρνε Σλοτ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο ίδιος ο Άρνολντ ωστόσο, έστειλε για πρώτη φορά μήνυμα παραμονής. Ο διεθνής δεξιός μπακ της Λίβερπουλ μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του και δεν δίστασε να τονίσει πως όνειρο του είναι να γίνει κάποια μέρα ο αρχηγός των «κόκκινων», προσθέτοντας πως αυτός εξακολουθεί να είναι ο προσωπικός του στόχος.

«Πάντα έλεγα ότι θέλω να γίνω ο αρχηγός της Λίβερπουλ. Αυτός είναι ο στόχος μου ακόμα. Δεν είναι στο χέρι μου όμως για να είμαι ειλικρινής. Βρίσκομαι στη Λίβερπουλ 20 χρόνια και έχω ανανεώσει 5-6 φορές. Ποτέ δεν μίλησα δημόσια. Ούτε αυτή τη φορά θα το κάνω», δήλωσε ο δεξιός οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα