Έβερτον: Επίσημη η πώληση στο Friedkin Group

Έβερτον: Επίσημη η πώληση στο Friedkin Group

Newsroom
Έβερτον: Επίσημη η πώληση στο Friedkin Group
Αλλαγή σελίδας για την Έβερτον, με το Friedkin Group να προχωρά στην αγορά των μετοχών του συλλόγου.

Ακόμη μια ανατροπή όσον αφορά την πώληση της Έβερτον. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα... ξέμενε στα χέρια του Μοσιρί, ο σύλλογος ανακοίνωσε την πώληση στα χέρια του Friedkin Group!. Μια ιστορική αλλαγή σελίδας για τα «ζαχαρωτά» που μπαίνουν σε νέα εποχή!

Όπως ανακοίνωσε η Έβερτον αλλά και το Friedkin Group, τα «ζαχαρωτά» πέρασαν στα χέρια του αμερικανικού consortium, αποκτώντας το 94% των μετοχών της ομάδας. Παρότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν οδηγηθεί σε «ναυάγιο» πριν από μερικές εβδομάδες, αμφότεροι αποφάσισαν να ξεκινήσουν νέες συζητήσεις και εάν δεν αλλάξει ξανά κάτι, το Friedkin Group θα αποκτήσει την Έβερτον αντί σχεδόν 600 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόσφατα ακούστηκε πως ο ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας, Τζον Τέξτορ έκανε πρόταση στον Φαρχάντ Μοσίρι για να εξαγοράσει την Έβερτον, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν ποτέ ουσιαστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα