Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα, χάνει όλη τη σεζόν με ρήξη χιαστού, σύμφωνα με τη Marca!

Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι: Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα, χάνει όλη τη σεζόν με ρήξη χιαστού, σύμφωνα με τη Marca!

Ρόδρι - Μάντσεστερ Σίτι
Όπως μετέδωσε η Marca, ο Ρόδρι, που τραυματίστηκε στο ντέρμπι κόντρα στην Άρσεναλ, υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Σοκ στη Μάντσεστερ Σίτι! Οι Πολίτες είδαν τον Ρόδρι να πονά πολύ στο γόνατο και να αποχωρεί τραυματίας από το ντέρμπι απέναντι στην Άρσεναλ και οι χειρότεροι φόβοι τους δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Σύμφωνα με τη Marca, ο πρώτος κύκλος εξετάσεων δείχνει πως ο Ισπανός μέσος έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/09) δε, ταξίδεψε στην Ισπανία για να περάσει τις τελευταίες εξετάσεις που θα επιβεβαιώσουν στο 100% τον σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος θα τον αναγκάσει να μην αγωνιστεί ξανά φέτος. Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν δύσκολοι για τον Ρόδρι, που τραυματίστηκε στον νικηφόρο τελικό του EURO κόντρα στην Αγγλία και έμεινε εκτός για κάποιο καιρό, ψάχνοντας τα πατήματά του. Μόλις επέστρεψε στη δράση όμως, τού... έτυχε αυτό, στην τρίτη μόνο του εμφάνιση με τη Μάντσεστερ Σίτι φέτος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα