Carabao Cup: Πλημμύρες έκαναν... χωράφι το γήπεδο της Γουίμπλεντον κι έφεραν την αναβολή

Carabao Cup: Πλημμύρες έκαναν... χωράφι το γήπεδο της Γουίμπλεντον κι έφεραν την αναβολή

Newsroom
Γουίμπλεντον
Αναβολή στο ματς της Γουίμπλεντον με τη Νιούκαστλ για τον τρίτο γύρο του League Cup, αφού οι πλημμύρες προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο «Cherry Red Records Stadium».

Οι σοβαρές πλημμύρες που έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη River Wandle προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο «Cherry Red Records Stadium», γεγονός που έφερε και την αναβολή της αναμέτρησης της Γουίμπλεντον με τη Νιουκάστλ (24/9). Ετσι, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «St James’ Park» την επόμενη εβδομάδα. Οι συνέπειες είναι τόσο άσχημες που οι οπαδοί της γηπεδούχου δημιούργησαν μια σελίδα προσφορών για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων της πλημμύρας. Το θετικό είναι, πως ένας αγώνας «St James’ Park» θα μπορούσε να δώσει τεράστια οικονομική ώθηση στη Γουίμπλεντον, μιας και οι θεατές θα ξεπεράσουν τους 40.000. Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι έχουν εγγυημένα μερίδιο 45% στα έσοδα από τα εισιτήρια στο Carabao Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα