Πετί: «Αυτήν τη στιγμή ο Χάαλαντ δεν πάει στη Σαουδική Αραβία ούτε για 200 εκατ.»

Πετί: «Αυτήν τη στιγμή ο Χάαλαντ δεν πάει στη Σαουδική Αραβία ούτε για 200 εκατ.»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Χάαλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ερλινγκ Χάαλαντ θέλει να σπάσει κάθε ρεκόρ με τη Σίτι κι ο Πετί θεωρεί αδύνατο να αποτελέσει δέλεαρ ακόμα κι η πιο τρελή πρόταση για τον ίδιο.

Φαντάζεστε τον Ερλινγκ Χάαλαντ στη Σαουδιή Αραβία; Επί του παρόντος, ο Νορβηγός στράικερ που σε 105 ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι έχει πετύχει ήδη 100 τέρματα, αυτή τη στιγμή θα απέρριπτε συμβόλαια 200 εκατ. λιρών - σύμφωνα τουλάχιστον με τον Εμανουέλ Πετί.

Ο πρώην σταρ των Άρσεναλ και Τσέλσι, μιλώντας στην TV Kampen εξήγησε πως:

«Νομίζω ότι μια μέρα θα μπορούσαμε να καταλήξουμε να δούμε τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη Σαουδική Αραβία, ανάλογα με το πώς εξελίσσονται τα πράγματα. Ωστόσο, επειδή ο Χάαλαντ δεν μπορεί να γράψει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας με τη χώρα του, θα πρέπει να τα κάνει όλα σε επίπεδο συλλόγων και θα επικεντρωθεί σ' αυτό για πολύ καιρό.

Αν σκεφτεί να πάει στη Σαουδική Αραβία, δεν θα εξαρτηθεί από τα χρήματα. Νομίζω ότι η φιλοδοξία του είναι μεγαλύτερη από χρήματα και επίσης δεν είναι ότι δεν κερδίζει πολλά στη Σίτι. Θέλει να σπάει ρεκόρ σε κάθε παιχνίδι και ακόμα κι αν ένας Σαουδάραβας του πρόσφερε 200 εκατομμύρια λίρες, θα αρνιόταν να πάει εκτός κι αν είναι προς το τέλος της καριέρας του - όταν και πιστεύω ότι μπορεί να καταλήξει εκεί».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα