Μάντσεστερ Σίτι: Επίσημο το «πλήγμα» με Ρόδρι, χάνει τη σεζόν με ρήξη χιαστού

Μάντσεστερ Σίτι: Επίσημο το «πλήγμα» με Ρόδρι, χάνει τη σεζόν με ρήξη χιαστού

Ρόδρι
Ο σοβαρός τραυματισμός του Ρόδρι επιβεβαιώθηκε και με τη... βούλα, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε πως ο Ισπανός έχει υποστεί ζημιά στον σύνδεσμο του γονάτου του, με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το «σοκ» για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον και επίσημο. Ο Ρόδρι δεν κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα, καθώς οι «πολίτες» γνωστοποίησαν πως ο Ισπανός μέσος έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στον χιαστό και έτσι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Ο Ρόδρι τραυματίστηκε σοβαρά στο μεγάλο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ» και χρειάστηκε να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Ο έμπειρος και κομβικός χαφ της Σίτι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά φέτος, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να καλείται να βρει λύση για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Ρόδρι στον άξονα των «πολιτών».

Όλα αυτά ενώ πριν από μόλις λίγες ημέρες ο Ρόδρι μιλούσε για τον σοβαρό κίνδυνο τραυματισμών, επειδή οι παίκτες είναι αρκετά φορτωμένοι με το ποδοσφαιρικό καλεντάρι. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Σίτι, ο Ισπανός αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου από έναν ειδικό γιατρό στην Ισπανία προκειμένου να ξεκαθαριστεί ο βαθμός της ζημιάς που έχει υποστεί στο γόνατο του, με τις ενδείξεις πάντως να μην είναι θετικές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα