Μάντσεστερ Σίτι: Χειρουργείται σήμερα ο Ρόδρι από τον... σπεσιαλίστα των χιαστών

Μάντσεστερ Σίτι: Χειρουργείται σήμερα ο Ρόδρι από τον... σπεσιαλίστα των χιαστών

Ρόδρι
Την πόρτα του χειρουργείου αναμένεται να περάσει μέσα στην ημέρα (27/09) ο Ρόδρι, με τον ειδικό στις επεμβάσεις των χιαστών, Μανουέλ Λέγιες, να αναλαμβάνει τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Ρόδρι δεν κατάφερε να γλιτώσει τα χειρότερα, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε πως ο Ισπανός μέσος έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στον χιαστό και έτσι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν.

Ο Ισπανός χαφ της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στην Ισπανία και έχει υποβληθεί σε συνεχόμενες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να αποφασιστεί το επόμενο βήμα και ποιος γιατρός θα αναλάβει την επέμβαση του. Σύμφωνα με το «relevo» ο κυβος ερρίφθη και ο Ρόδρι θα περάσει την Παρασκευή (29/09) την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η σοβαρή ζημιά που υπέστη στον σύνδεσμο του στο ντέρμπι με την Άρσεναλ στο «Έτιχαντ».

Στα χέρια του «σπεσιαλίστα» των χιαστών ο Ρόδρι

Ο Ρόδρι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι τα τελευταία 24ωρα. Οι δύο πλευρές συζήτησαν και εν τέλει αποφάσισαν να χειρουργθεί στην Ισπανία ο έμπειρος μέσος από τον ειδικό στους συγκεκριμένους τραυματισμούς, Μανουέλ Λέγιες.

Πρόκειται για τον «σπεσιαλίστα» χειρουργό που αφορούν τους συνδέσμους στα γόνατα, όπως τον αποκαλούν στην Ισπανία. Στα χέρια του Μανουέλ Λέγιες έχουν περάσει δεκάδες ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου τα τελευταία χρόνια, όπως οι Κουρτουά, Μιλιτάο, Γκιουλέρ και Πίνο. Ο Λέγιες πρόκειται για μια προσωπική επιλογή του Ρόδρι, καθώς στη Σίτι είχαν προγραμματίσει να γίνει η επέμβαση στη Βαρκελώνη από άλλον γιατρό και όχι στη Μαδρίτη όπου θα περάσει εν τέλει την πόρτα του χειρουργείου ο Ισπανός χαφ μέσα στην ημέρα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα