Τσέλσι - Μπράιτον: «Αφηνιασμένος» ρέκορντμαν ο Πάλμερ, με καρέ τερμάτων σε ένα ημίχρονο! (vid)

Νίκος Κικίδης
Πάλμερ
Ο Κόουλ Πάλμερ διέλυσε σε ένα ημίχρονο τη Μπράιτον, σκόραρε τέσσερα γκολ με κάθε τρόπο και κατέγραψε μια ιστορική επίδοση στο 4-2 της Τσέλσι στο πρώτο 45λεπτο.

Το παρατσούκλι του μπορεί να είναι... cold Πάλμερ, αλλά απέναντι στη Μπράιτον πήρε φωτιά! Ο επιθετικός της Τσέλσι αφήνιασε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στη Μπράιτον, σκοράροντας τέσσερα γκολ στο ημίχρονο του αγώνα! Αρχικά στο 21΄κι έπειτα από γύρισμα του Τζάκσον πλάσαρε σε ανυπεράσπιστη εστία για το 1-1, ενώ έξι λεπτά αργότερα σκόραρε από το σημείο του πέναλτι για την ανατροπή.

Δυο γκολ μέσα σε έξι λεπτά για άλλους θα ήταν η κορύφωση, αλλά ο Άγγλος είχε φτάσει απλώς στα μισά του δρόμου. Στο 31΄άλλωστε με ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το παραθυράκι για το 3-1 με το τρίτο του χατ τρικ ως παίκτης της Τσέλσι, όμως είχε και συνέχεια. Έπειτα από λάθος πάσα του Φερμπρούχεν δέκα λεπτά αργότερα ο Πάλμερ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και τον νίκησε με δυνατό σουτ στην κλειστή του γωνία, καταγράφοντας ένα μοναδικό ρεκόρ!

Με αυτό το συγκλονιστικό 40λεπτο έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκοράρει καρέ τερμάτων πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο αγώνα για το 4-2 της Τσέλσι, σε μια μαγική επίδοση. Παράλληλα πρόκειται για το δεύτερο καρέ της καριέρας του, καθώς τον Απρίλιο του 2024 είχε υπογράψει με τέσσερα γκολ το επιβλητικό 6-0 της Τσέλσι απέναντι στην Έβερτον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα