Ο Λάβια τρόλαρε τον Πάλμερ στην Τσέλσι: «Είσαι παίκτης μετρίου επιπέδου»

Ο Λάβια τρόλαρε τον Πάλμερ στην Τσέλσι: «Είσαι παίκτης μετρίου επιπέδου»

Newsroom
Πάλμερ
Ο Κόουλ Πάλμερ σκόραρε τέσσερα γκολ για την Τσέλσι στο ματς με την Μπράιτον οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη, όμως ο συμπαίκτης του, Ρομέο Λάβια τον χαρακτήρισε παίκτη μετρίου επιπέδου.

Η μεγάλη νίκη που πέτυχε η Τσέλσι κόντρα στην Μπράιτον με 4-2 έφερε... φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος σκόραρε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας και μάλιστα σ' ένα μόλις ημίχρονο.

Φυσικά μετά από μία τέτοια εμφάνιση, ως είθισται στις περιπτώσεις αυτές, ο νεαρός Άγγλος επιθετικός μέσος πήρε μαζί του την μπάλα του αγώνα για να θυμάται την βραδιά αυτή και την έδωσε στους συμπαίκτες του να την υπογράψουν για να την έχει ως ενθύμιο.

Ένας απ' αυτούς, ο νεαρός Βέλγος μέσος Ρομέο Λάβια αντί να βάλει απλώς την υπογραφή του, έγραψε πάνω ένα μήνυμα για τον συμπαίκτη του τρολάροντάς τον για το τρομερό του επίτευγμα: «Ασχέτως της εμφάνισης, είσαι παίκτης μετρίου επιπέδου».

Το αστείο αυτό γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο Λάβια με story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας μία φωτογραφία με την μπάλα αυτή και γράφοντας: «Ορίστε CP».

Δείτε το story:

palmer_lavia

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα